Masato Kerstgala

Elk jaar is er een clubkampioenschap/toernooi binnen de vereniging. Op zaterdag 15 december is het weer zover, het Masato Kerstgala! (editie 2012). Ook dit jaar zijn alle leden van Masato + familie/vrienden welkom om dit evenement bij te wonen. Met diverse Kungfu wedstrijden/shows, en Thaiboks, Mma en Sanda/Sanshou wedstrijden. Dit jaar gaat een groot deel van de winst/opbrengsten naar KiKa.
Afgelopen jaren is het super gezellig geweest met alle leden, vrienden en familie. Dit jaar proberen ze het nog leuker/gezelliger/groter te maken maar nog wel op de zelfde locatie. Ze hopen hiermee bij te dragen aan de strijd tegen kanker bij kinderen. Ze zullen letterlijk ‘Vechten tegen Kanker’. Over Masato: Masato is een vechtsport vereniging in Roosendaal. Bij ons trainen kinderen vanaf 4 jaar tot volwassenen die 40+ zijn. Ook verzorgen zij clinics/workshops en demo’s/shows door heel Nederland.
Bekijk www.masato.nl of email naar info@masato.nl voor meer informatie

 

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:6|label:’|0,0&sensor=false ‘