Mark loopt ‘CPC Loop Den Haag’

Mark heeft samen met zijn voetbalteam op 9 maart de CPC loop gelopen. “Hier hebben we met het hele team keihard voor getraind.Toch wilde ik niet zo maar mee lopen. Ik bedacht dat ik me wilde laten sponsoren en te lopen voor KiKa. Dit omdat ik het een super goed doel vind en ook omdat ik al een paar jaar een vriend in de klas heb die voor de derde keer leukemie heeft. Dan maak je toch wel van heel dicht bij mee hoe erg het is om zo ziek te zijn, helemaal als je kind bent. Ik ben in overleg met mijn ouders langs de deuren gegaan en gevraagd of mensen me wilde sponsoren. En met goed resultaat. Iedereen was enthousiast en wilde graag mee doen.
Maart brak aan, het was letterlijk een stralende dag, goed gehumeurde mensen, heel veel publiek en we waren er klaar voor. Voor het eerst mochten we de 5 km lopen en dit is ook nog eens gelukt in een super snelle tijd van 21.27 min.
Startnummer 4130
Naam Mark van der Hoeven
Woonplaats / Vereniging ‘s-Gravenhage
Afstand 5 km Loop Den Haag
Categorie Man
Totaal plaats 295 / 5248
Categorie plaats 253
Snelheid 13,986 km/uur
Bruto tijd 23:11
Netto tijd 21:27
Super trots natuurlijk en het hele team heeft het uitgelopen. Nu kon ik langs de deuren met mijn medaille om het beloofde geld op te halen.
Iedereen vond het erg goed en sommige zeiden zelfs dat ik volgend jaar weer langs mocht komen. Nou dat ga ik zeker doen. Nu het belangrijkste……….Ik heb € 158  opgehaald voor KiKa en ben hier heel erg blij mee.Ik hoop jullie ook:-)
Met sportieve hardloop groeten, Mark van der Hoeven, 12 jaar.