Mannen weekend 2012

SL3754522Zondag 8 juli 2012 zijn de Mannen voor KiKa (Hans, Jeffrey, Marco, Patrick, Pieter en Richard) in Veenendaal bij een gekomen om de cheque met het eindbedrag te overhandigen aan Marja van Waveren van KiKa. Dit alles na een zeer succesvol weekend in juni en een veiling die de gehele maand juni heeft gelopen. Een bedrag van maar liefst meer dan € 6.000. Een bedrag uit een actie die oorspronkelijk totaal anders was opgezet. Een actie ook die vervolg zal krijgen, omdat het zestal van plan is volgend jaar weer een Mannen voor KiKa weekend te gaan organiseren, maar dan in de vorm van een Stichting. De overhandiging vond plaats in Veenendaal bij binnenspeeltuin Schatkids! Achter de schermen zijn de mannen alweer bezig met editie 2013 die nog groter moet worden. Het begon als een geintje, 6 mannen die de kracht van Twitter eens wilden uitproberen. Het idee was om elkaar eens in een weekend in het echt te ontmoeten en dat door sponsoring te bekostigen. Dat lukte boven verwachting. Door veel volgers te werven op Twitter en in ruil voor sponsoring reclame maken voor vele bedrijven, was het weekend in een vakantiepark al snel rond. Als echter een van de sponsors meedeelt iets minder actief te kunnen zijn vanwege zijn zieke zoontje, waar het nu gelukkig goed mee gaat, besluit het zestal onmiddellijk het hele plan aan te passen en al het geld te schenken aan KiKa!

Dat had weer tot gevolg dat er zich extra sponsors meldden en het weekend alsnog door kon gaan, maar wel de zaterdag geheel in het teken van KiKa.

Allerlei activiteiten in het weekend van 8 t/m 11 juni alsmede een grote internetveiling resuteerden in een fantastische opbrengst van2012-jan-2830 € 6.265! Uiteraard zijn de 6 mannen die elkaar voorheen dus niet kenden daar zeer trots op en het is een absolute drive om volgend jaar voor de tweede maal een Mannen voor KiKa weekend te organiseren. Nu al hebben daar zich reeds sponsors voor aangemeld. Meer informatie alsmed20120722 205558e foto’s vindt u op www.mannenvoorkika.nl.

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:4|label:’|0,0&sensor=false ‘