Lionsclub Voorburg Prinses Marianne voor KiKa

Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is eerder dit jaar voor KiKa, Kinderen Kankervrij, het project Naambadges voor KiKa gestart. De naambadges worden verkocht voor € 12,50 per stuk, daarvan gaat € 5,30 direct naar KiKa. Op de website is een bericht geplaatst over het project, zie: www.lions.nl/voorburg.prinsesmarianne. Er is al een mooi aantal naambadges verkocht. Voorzitter van de projectcommissie is Marianne Knijnenburg, zij is senior secretaresse bij Houthoff Buruma, vestiging Rotterdam.
Onlangs heeft Houthoff Buruma besloten dit jaar het geldbedrag dat zou worden gespendeerd aan gedrukte kerstkaarten, een bedrag van maar liefst 10.000 euro, te doneren aan een goed doel. Medewerkers die zichzelf persoonlijk en actief inzetten voor een goed doel, konden zich met hun doel aanmelden en zijn in een heuse campagne de strijd met elkaar aangegaan om de meeste stemmen. Marianne heeft meteen KiKa aangemeld en in een promotiefilmpje haar collega’s verteld over alle activiteiten voor KiKa: met een informatiestand op Lionsconventies staan, presentaties geven over de naambadges, mailings versturen enzovoort. Van 12 tot en met 18 december kon er gestemd worden op een van de in totaal elf aangemelde goede doelen. Marianne is in Amsterdam en Rotterdam op campagne gegaan met flyers (met dank aan Multicopy Forepark voor het sponsoren), KiKa-beren, -vlag en folders.
Op donderdag 20 december jl. werd de winnaar van de verkiezingen bekend gemaakt. Het goede doel dat de meeste stemmen heeft gekregen en de geldprijs van € 10.000,00 ontvangt is geworden: KiKa! Er was grote blijdschap, dit prachtige geldbedrag kan aan KiKa worden overhandigd. En toen Houthoff Buruma bekend maakte de andere goede doelen niet met alleen een bos bloemen te willen laten staan, maar ook elk € 1.000,00 te zullen geven, was het feest compleet!

KiKa - HH