Landelijke fietsdag voor KiKa

Landelijke fietsdag voor KiKaOp 3 juni 2012 zal er een basis gelegd worden voor een landelijke fietsdag voor KiKa. Drie studenten van Hogeschool Inholland Den Haag organiseren, in samenwerking met KiKa, drie toerverenigingen en verschillende sponsoren een fietsdag tegen kinderkanker.
Om geld in te zamelen voor KiKa is de ‘Landelijke fietsdag voor KiKa’ georganiseerd. De fietsdag wordt georganiseerd op drie locaties, namelijk; Breukelen, Heemskerk en Venlo. De drie verenigingen van deze plaatsen; TC Breukelen, de Kennemer Toerclub en TWC Noord-Limburg, zetten op deze dag verschillende toertochten uit. Voor deze toertochten kan iedereen zich inschrijven. Deelnemers van deze dag mogen een vrijwillige bijdrage leveren en in ruil voor deze bijdrage krijgen de deelnemers een kanjerarmband. Bij het inschrijfpunt zullen collectebussen staan en kunnen de deelnemers een sponsorformulier invullen. Via dit formulier kunnen de deelnemers geld overmaken van hun rekening. Er liggen twee verschillende formulieren klaar: één met het bedrag van vijf euro en een waarbij de deelnemer het bedrag zelf in kan vullen. Door gebruikt te maken van het laatst genoemde formulier kunnen de deelnemers zich laten sponsoren door familie en vrienden. Het idee achter deze dag is het generen van geld voor KiKa. In 2015 komt er in Utrecht het grootste onderzoekscentrum van Europa op het gebied van kinderkanker (NKOC). KiKa wordt de grootste financier van de onderzoeken. Hierdoor kan in Nederland op Europees topniveau gewerkt worden aan een optimale genezingskans van kinderen met kanker. De bijdragen van deze dag zullen dus mede zorgen voor het terugdringen van kinderkanker. Voor meer informatie over het onderzoekscentrum kunt u kijken op www.nkoc.nl. Als u mee wilt doen aan deze dag en als u een bijdrage wilt leveren aan het terugdringen van kinderkanker, kunt u op 3 juni naar één van de deelnemende verenigingen gaan. Meer informatie over de fietsdag, of over de verschillende toerverenigingen, kunt u vinden op www.tcbreukelen.nlwww.kennemertc.nl en op www.twcnoord-limburg.nl. Dit evenement wordt medemogelijk gemaakt door: Inholland, KiKa, Vollebrecht aanhangwagens (www.vollebregtaanhangwagens.nl), Mconomy (www.mconomy.nl) en tot ziens promotions (www.totzienspromotions.nl)

Boostenhof, Heymansstraat 125 in Boekend/Venlo Clubgebouw van IJsclub Kees Jongert, Adelaertlaan 5 in Heemskerk Eetcafé Het Regthuys, Kerkbrink 35 in Breukelen