Koken voor KiKa op Voorjaarsmarkt Amsterdam

Koken voor KiKa op Voorjaarsmarkt AmsterdamOp zondag 18 april is Mini-Koks S.C. tussen 11.00 uur en 17.00 uur met het kookboek Koken voor KiKa te vinden op de Voorjaarsmarkt met boekenmarkt in Amsterdam (J.P. Heijestraat/Kinkerstraat).
De opbrengst van dit kookboek zal aan KiKa worden gedoneerd. Koken voor KiKa is een initiatief van studentenbedrijf Mini-koks S.C. Ben je benieuwd naar de recepten en de bijzondere verhalen van de bekende Nederlanders? En wil je daarnaast een steentje bijdragen aan KiKa? Kom dan op zondag 18 april naar de Voorjaarsmarkt! Speciaal voor Moederdag verkopen wij op deze dag ook leuke cadeaupakketten. Niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je wel het kookboek hebben? Ga dan naar www.minikoks.com en bestel het kookboek voor 12,95 (excl. verzendkosten).

Amsterdam, J.P. Heijestraat/Kinkerstraat
Begin datum: 18-04-2010
Eind datum: 18-04-2010

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van bekende Nederlanders? Koken voor KiKa is een kookboek met recepten van 30 bekende Nederlanders & topkoks (o.a. van Gordon, André van Duijn, Marian Mudder, Esther Vergeer, Bas Muijs en Ron Blaauw). Zij bereiden hun lievelingsrecept of het gerecht waar zij een warme herinnering aan hebben. Het kleurrijke kookboek is geïllustreerd met tekeningen van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.