Kleertjes voor de KiKaberen.

Kleertjes voor de KiKa beren.In Zeeland breien en naaien vrijwilligers wat af. Van gratis verkregen materiaal worden er kleertjes gemaakt voor de KiKa beren. De hele opbrengst kan op deze manier naar KiKa Vooral kinderen vinden het leuk om" iets" met de beren te kunnen doen. Het aan- en uitkleden van de beren wordt door kinderen erg leuk gevonden.

Truitjes, broekjes, badjasjes, badpakjes, zwembroeken, jasjes, draagzakken, reiszakken, bruidsjurkjes, verpleegkundigen uniform, reiszakken, enz.

Als kraamkadootje zijn er truitjes voor de beren verkrijgbaar met allelei teksten. Bijvoorbeeld boy, girl, stoer, lief, bengel of de naam van de pasgeboren baby. Kijk in het foto album op www.kikazeeland.nl voor foto’s, of kom eens vrijblijvend kijken. Als u dubbelklikt op de foto’s worden ze duidelijker. Veel kleertjes passen ook voor de babyborn. In de kalender kunt u zien wanneer en waar de verkopingen van de KiKa beren en de kleertjes zijn. Informatie en eventueel bestellingen bij Jannie Riemens pmriemens@zeelandnet.nl