KiKatour 2008

KiKa-tour 2008 Op 5 juli 2008 steekt een groep wielrenners van Materieeldienst Bergambacht zich in fietstenue om in de Franse Alpen de rit der ritten "La Marmotte" te verrijden. Vanaf vertrekpunt Bourg d’Oisans hopen zij via een aantal collen na 174 km het eindpunt op de Alpe d’Huez te bereiken.
Naast een bijzonder zware, maar bovenal sportieve prestatie die uitzonderlijk veel van de mannen gaat vergen, is het doel van collega’s William Bakx, Jos Mulkens, Arnold Rooken, Egon van der Veen en oud-collega Henk Beljaars(met ondersteuning van Karin Bakx, Wilco Boere en fysiotherapeut Ed Theunisse) vooral om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor KiKa.

Maanden geleden zijn zij begonnen met extra trainingsuren, het verrijden van wielertochten (waaronder Limburgs Mooiste op 17 mei jl.)en als renners bijeenkomen om de rit van 5 juli zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarnaast hebben zij inmiddels van heel veel bedrijven en relaties sponsorgeld binnengekregen. Ook de achterblijvende collega’s dragen hun steentje bij en volgen de verrichtingen op de voet. Op de website wordt verslag gedaan van de laatste voorbereidingsweek in de Franse Alpen. U kunt hun belevenissen volgen via www.mdb.nl.