Kerst CD “Mienne Hatssjlaag” voor KiKa

Kerst CD voor Kinderen KankervrijKerst CD: "Mienne Hatssjlaag"

Ten gunste van KiKa verbinden Guido en zoontje Jeffrey Beckers en Roger en Jo Bertrand (De Rojo’s) hun muzikaliteit.

Samen hebben ze een een Kerstcd getiteld: "Mienne Hatssjlaag" gemaakt welke vanaf vandaag via ons muziekstation Heuvellandexpress te horen is!

Bijzonder aan deze CD is, dat Roger hiervoor speciaal een liedje heeft geschreven. Guido maakt het liedje compleet met zijn prachtige muzieknoten. Door tevens de koormedewerking van enkele leden van Ensemble Vocal Harmony met May Smeets mag terecht worden gezegd dat de liedjes de luisteraars diep in de harten raken.

Verder worden er op de CD 2 bijzondere Kerstliedjes van de schrijver Hans Golembiewski door de muzikanten gespeeld en gezongen.

Jeffrey, pas 6 jaar, speelt op zeer gevoelige wijze het traditionele Kerstlied: "Stille Naat, Hillieje Naat". Kortom een CD die u zeker moet hebben! Alvast dank namens de initiatiefnemers, KiKa en iedereen die meewerkt aan de verkoop van de CD. Deze is o.a. nu al te bestellen/verkrijgen bij:

 

 

Op de ADVENTBAZAAR Zaterdag en Zondag 20 en 21 november aanstaande bij het St. Elisabeth klooster Hammolenweg 7 te Kerkrade.