Kepelle Cultura in Panningen

Kepelle Cultura - KIKA JumpAfgelopen 8 augustus stond het gehele gezellige centrum van Panningen (L) in het teken van KiKa. Op deze dag vond er namelijk voor de derde keer de KiKa jump plaats.

Uit handen van Heldens Springkussens werd er namens alle mensen van de organisatie (winkeliersvereniging) een cheque overhandigd van liefst 1500 euro!! Ook de Rabobank overhandigde een mooie cheque van maar liefst 500 euro, verkegen uit de ballonnenactie….in deze tijd van financiele nood, is het extra uniek dat zovelen zich hebben ingezet. Kijk hier voor meer foto’s.

Kepelle Cultura vormt in de zomer een diversiteit aan activiteiten in het centrum van Panningen. De jump is tot een grote trots en vast onderdeel geworden van deze succesvolle dagen.
Heldens Springkussenverhuur had liefst 2 pleinen belangeloos aangekleed met vele geweldige en uiteenlopende sprinkussens. Kinderen konden een vijf sprongen kaart hiervoor kopen. De rabobank was wederom vertegenwoordigd, kinderen mochten hier een ballon gratis oplaten (en zelfs kans maken op een prijs)..de rabobank doneerde voor iedere opgelaten ballon 1 euro. Een clown met zijn ‘baby’ stal menigkeer de show. Uiteraard waren de KiKaberen die in Limburg uiterst populair blijven ook van de partij. Ook Da Kapella droeg weer hun steentje bij, met o.a. een gratis ijsje aan te bieden aan de kids met een jumpkaartje. Zonder een spat regen, zaten de terrassen gezellig vol en was het een drukbezochte dag. Aan het einde sloten de Sjerpsjutters pro deo af met een optreden op een van de luchtkussens.
Kepelle Cultura - KIKA Jump
Kepelle Cultura - KIKA Jump