Karten voor KiKa Hillegom 2009

Karten voor Kika Hillegom 2009Zondag 17 mei a.s. organiseert ondernemersvereniging InitiatiefRijk Hillegom voor de tweede maal het Hillegoms kartkampioenschap voor bedrijven: Karten voor KiKa. Een deel van de opbrengst van deze dag zal ook dit jaar weer ten goede komen aan de organisatie Kinderen Kankervrij (KiKa).
Meer dan 30 Hillegomse bedrijven hebben zich ingeschreven met een of meerdere teams bestaande uit 4 personen per team, die het die dag tegen elkaar gaan opnemen in manches van 40 minuten. De drie best-presterende teams zullen een blijvende herinnering ontvangen. De winnaar ontvangt verder uit handen van de kampioen van vorig jaar, Café Puntje Puntje, de enorme wisselbeker en natuurlijk de ‘eeuwige roem.. ‘. De gezamenlijke horecabedrijven zijn evenals vorig jaar weer present om alle deelnemers en publiek te voorzien van een natje en een droogje, en ze zullen ook zelf meestrijden in de karts. Er wordt tevens een apart vrouwenkampioenschap verreden. Alex treedt op en doet mee! In de pauze tussen de manches zal de bekende volkszanger Alex www.alex.fm een half uur optreden voor het aanwezige publiek, waarna hij ook zal meerijden in het kartteam van BCB. DJ Dennis zorgt verder voor de muzikale omlijsting van het evenement. Evenals vorig jaar zal de organisatie Kinderen Kankervrij (Kika) aanwezig zijn bij Karten voor Kika om uitleg te geven over hun organisatie; en zij hebben beloofd voor de liefhebbers de aaibare KiKa-beren in alle soorten en maten te zullen meebrengen. InitiatiefRijk Hillegom hoopt dit jaar aan het eind van de dag een grote cheque te mogen overhandigen aan Kika. Voor de kinderen heeft de organisatie, helemaal in stijl, een geweldig springkussen in de vorm van een reuze Formule1-racewagen van 10 x 8 meter, naast het kart-circuit gepland. IRH roept iedereen op om op 17 mei a.s. dit unieke en sportieve evenement te komen bezoeken! Toegang is gratis, maar een donatie aan Kika is natuurlijk altijd welkom!

Dit sportieve evenement wordt in de openlucht verreden op een parcours uitgezet i.sm. Bleekemolen Race Planet op het binnenterrein van Copex Road Cargo aan de Weerlaan 3 te Hillegom.


Karten voor Kika Hillegom 2009
Copex binnenterrein, Weerlaan 3 te Hillegom
Begin datum: 17-5-2009
Eind datum: 17-5-2009