Karperviswedstrijd door Carpfiestaclub

kika karperviswedstrijd door carpfiestaclubWe hebben 2 nachten aan het kanaal gezeten met 21 koppels die €10 per koppel hebben gedoneerd en we hadden een aantal mensen en bedrijven die meededen, door een sponsorvangst. Voor particulieren 0,10 cent en voor bedrijven 1 euro per kilo gevangen karper. We hebben in totaal een bedrag van € 528,- verzameld!

Vorig jaar al kwam vismaatje Tim Huizenga met het idee om een benefietwedstrijd te organiseren voor KiKa, stichting kinderen kankervrij. Tim die vroeger zelf de ziekte heeft moeten overwinnen, wilde op deze wijze zijn dank aan de artsen betuigen. Ieder huisje kent wel zijn kruisje en daardoor hebben Tim en ik een speciale band. Nu er een jaar later wedstrijden georganiseerd worden door Carp Fiësta Club (CFC), werd de laatste wedstrijd van dit jaar hier aan opgedragen.
De vaste sponsoren vonden het een geweldig initiatief en steunden het van harte.

Deze keer was het aantal deelnemers ook groter 21 koppels, dus 42 karpervissers die door zich in te schrijven al 5 euro per persoon doneerden. Daarnaast kwam er een soort sponsorloop. Particulieren en bedrijven konden zich aanmelden voor deze aktie. Het aantal kilo gevangen karper, maal 0,10 cent voor particulieren en 1 euro voor bedrijven als extra bijdrage. Het was dus erg spannend wat de vangsten zullen brengen ten goede aan KiKa.

Ik wil alle deelnemers, VIOS hengelsportvereniging, B.E.T voor de ontheffing, de sponsoren; Vos hengelsport, Pets place, JRC, Strategy, Soul, Schrijver modelbouw, Hengelsport Kruidenier, ABK servicediensten, Piet Vogel, Johan v/d Kolk Hengelsport, Faunaland, Hollandbaits en MTC-baits bedanken voor het goed laten verlopen van dit evenement.