Kaj Klaris Trofee: de jeugd van Rozenstein speelde voor KiKa

Kaj Klaris Trofee: de jeugd van Rozenstein speelde voor KIKAZondag 26 september werd er op Rozenstein om een hele bijzondere trofee gestreden, de Kaj Klaris Trofee. Deze is vernoemd naar Kaj Klaris die vorig jaar op 9-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

Kaj was een van de eerste kinderen die deelnam aan het jeugdplan van Rozenstein maar heeft helaas niet lang van zijn passie mogen genieten.
Om Kaj niet te vergeten en KiKa te steunen is het idee ontstaan om een jaarlijkse wedstrijd te organiseren voor de jeugd van Rozenstein.

De eerste prijs voor de kinderen in de leeftijds-groep van 8-10 jaar is een bijzondere wisseltrofee, een bronzen petje dat van Kaj is geweest. Deze bijzondere wedstrijddag werd geopend door de onthulling van een boom die voor Kaj is geplant bij de Pitch en Putt baan en het oplaten van 100 witte ballonnen. Daarna begon de wedstrijd voor de meer dan 50 deelnemers in de leeftijd van 7-18 jaar. Alle kinderen werden begeleid door jeugdcoaches en pro’s tijdens hun ronde van 6 holes op de pitch en putt baan en de 18 holes putt ronde. Het inschrijfgeld en andere donaties van deze dag, een bedrag van ruim 750 euro, is aan KiKa geschonken. De broodjes, de chocolademelk en alle prijzen zijn gesponsord door Thomas, het team van de bar van Rozenstein en de golfpro’s. De winnaars ziet u op de foto. De wisseltrofee is gewonnen door Quinten van Leeuwen.