KAGI’s Vriendschapsarmband

HennyFACTS for KiKaKAGI ’s vriendschapsarmbanden 2013 gelanceerd 1 september jl. tijdens de najaarsbeurs in TradeMart Utrecht, als enige in Europa verkrijgbaar worden in Nederland.
De distributeur van KAGI in Nederland heeft samen met het hoofdkantoor in Auckland Nieuw Zeeland besloten om de bijdrage hier naar KiKa in Nederland te laten gaan.
“Ter bevestiging dat € 10 van het verkoopbedrag van € 69 naar KiKa gaat, ontvangt u een certificaat waarin wij dit aan u bevestigen. Te zijner tijd zullen wij dit bedrag aan KiKa middels een symbolische cheque overhandigen”. Met de aanschaf van deze gelimiteerde Kinder Kanker Armband (vriendschapsarmband) toont u uw support voor KiKa. Turkoois stenen (de steen van bescherming) en verzilverd stainless steel kralen. Rhodium plated hartje met handgezetten zirconias maakt deze armband compleet. Verpakt in een speciale blauwe KAGI satijnen buidel. “Wij hopen van harte voor KiKa dat we snel kunnen aangeven dat de armband uitverkocht is.”  Voor informatie : http://www.ifmheemstede.nl/kagi-specials/kagi-vriendschapsarmband-met-donatie-voor-kika/