Kaal voor KiKa

KiKa heeft een missie: kinderkanker de wereld uit! Sta op samen met Judith voor het gevecht tégen kanker, vóór het leven! Zij heeft een streven om € 5.000 op te halen voor de bestrijding van kanker. Iedereen kent wel mensen die lijden of geleden hebben door deze verschrikkelijke ziekte en daarom kan iedereen zich wel wat voorstellen bij al het leed wat bij deze ziekte komt kijken. We kunnen ons samen inzetten tegen dit leed door KiKa te steunen bij het het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Judith heeft jullie daarvoor nodig! Als het lukt om het streven te halen, dan scheert zij haar haren af tot op de huid, net als al die mensen die in de strijd genoodzaakt zijn hun haren er helemaal af te halen. Wil je haar dus graag een keer helemaal kaal zien? Help haar dan in de steunoproep, zodat zij kaal word tegen kanker, kaal voor KiKa en lever ook een bijdrage. Alle beetjes helpen!

Jullie kunnen hier jullie bijdrage direct overmaken en anders haar persoonlijk het geld geven en dan zorgt zij dat dit hier goed terecht komt. Uiteraard zal zij iedereen aan het einde met beeldmateriaal laten zien hoe zij met al het plezier haar fysieke bijdrage levert voor dit goede doel. Bedankt namens alle kinderen in hun gevecht tegen kanker!

Website: http://www.judithsanders.nl/kaal-voor-kika

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:6|label:’|0,0&sensor=false ‘