Joomla!dagen Nederland 2009

Joomla!dagen Nederland 2009In 2008 kwam KiKa als winnaar uit de bus van de verkiezing van de beste en populairste Nederlandse website in de non-profit sector. De website van KiKa is met Joomla! gebouwd.

Tijdens de Joomla! dagen Nederland 2009 besteden we extra aandacht aan Kika, haar doelstellingen en de Joomla! website. Middels vrijwillige bijdrage van bezoekers en overige ludieke acties wordt geld ingezameld voor KiKa.


De Joomla! dagen Nederland 2009 vinden plaats op 12 en 13 juni in het Mercure Hotel te Nieuwegein. De organisatie verwacht een enorme opkomst uit de Joomla! Community maar zeker ook aan Joomla! New Bees.

Het belooft een vernieuwend en geanimeerd evenement te worden. Vele sprekers uit binnen en buitenland vertellen over de laatste snufjes en innovaties en ze geven handige tips over het bouwen van een website met Joomla! De kaartverkoop voor dit evenement is inmiddels van start gegaan. Op de website www.joomladays.nl  vind je oa informatie over het programma, de sprekers en de cursussen.


Hotel Mercure Nieuwegein Buizerdlaan 10 3435 SB Nieuwegein
Begin datum: 12-6-2009
Eind datum: 13-6-2009