Jeugd bouwt honderden hutten voor KiKa

500 kinderen gaan van 25 februari t/m 1 maart huttenbouwen in een tent van 40 bij 60 meter. De voledige opbrenst hiervan zal naar KiKa gaan. Kijk voor alle info op www.huttenbouwen.com.

“Jeugd bouwt honderden hutten voor KiKa”

HARDENBERG – De organisatie draait inmiddels op volle toeren. Dankzij de afgelopen jaren gekweekte goodwill wordt het jaarlijkse huttenbouwproject in 2008 nog groter van opzet. Vijfhonderd kinderen beleven de voorjaarsvakantie van hun leven, nu in tent van 40 bij 60 meter. Bovendien wordt KiKa voorzien van een financiële impuls. Deze twee doelstellingen wil de organisatie halen.

“Mede door de fantastische samenwerking en steun van lokale en regionale ondernemers weten we dat het lukt”, stellen organisatoren Simon Bol en Bennie Hultink met nadruk. Positieve geluiden Van 25 februari tot en met 1 maart zagen, schuren en timmeren vijfhonderd basisschoolkinderen onophoudelijk. Zestig vrijwilligers zijn die week in touw om alles binnen en buiten de grote tent in goede banen te leiden.

“Noodzakelijk. We werken immers met andermans oogappels. Veiligheid is uiterst belangrijk. Voor onze kleine gasten, voor hun ouders én voor onze sponsoren. Vorig jaar zagen vele ondernemers met eigen ogen het plezier dat ze de jeugd hadden gegeven. Ook van ouders hoorden ze uitsluitend positieve geluiden. Alle middenstand en bedrijfsleven weten dan dat de financiële impulsen en geschonken materialen goed terecht komen”, vertelt Simon.

Algemene informatie

Huttenbouwen in de voorjaarsvakantie van 25 februari tot en met 1 maart 2008. Kinderen hoeven zelf niets meer te betalen, ze moeten er wel wat voor doen! De locatie is op het parkeerterrein van de Evenementenhal. Tijden: 08:30 tot 16.00 uur. Kinderen mogen in de nacht van vrijdag 29 februari op 1 maart blijven slapen. Hier zal een beveiligingsbedrijf aanwezig zijn.

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2 7772 TV Hardenberg
Tel: 0523 – 289898
Fax: 0523 – 289800