Jan’s (6 jaar) verjaardagsgeld!

Jan (6 jaar) wil geen kado's maar geld voor KIKAJan Schavemaker heeft wel een heel opmerkelijk initiatief genomen voor een kereltje van 6 jaar. Jan wilde voor zijn 6e verjaardag geen kado’s maar hij wilde graag geld hebben om aan zieke kindjes te geven.

Jan heeft al veel moeten meemaken, zijn opa en tante zijn aan kanker overleden en nu is zijn vader ook nog heel erg ziek. Daarom heeft Jan in overleg met zijn moeder Bianca en papa Bart besloten het geld te geven aan KiKa zodat in iedergeval kinderen de juiste medicijnen en zorg kunnen krijgen.

Bianca en Bart hebben Jan een spetterend feest aangeboden, speciaal voor Jan maar zeker ook voor papa Bart die nu nog kan genieten van de vreugde van Jan. Op zijn feestje had Jan een grote doos neergezet, de KiKa-schatkist. Ruim 50 kinderen bezochten dit speciale kinderfeest en uiteindelijk kon Jan aan het eind van de dag de doos leeg maken. Jan heeft met dit opmerkelijke initiatief uiteindelijk 1.924.72 euro opgehaald. Dit bedrag is mede tot stand gekomen door een ruime gift van een grote sponsor. KiKa ambassadeur Freek van der Veen nam de cheque in ontvangst en is ontzettend trots op Jan en hoopt dat hij toch ook nog wel kadootjes heeft gekregen.

Zelf een actie voor KiKa organiseren? Meld je actie aan via info@kika.nl


Jan (6 jaar) wil geen kado's maar geld voor KIKA
jan_2.jpg