IJsselkids bouwt mee met KiKa

Alle locaties van kinderopvang IJsselkids in Capelle aan den IJssel staan vanaf 25 maart tot en met 4 april in het teken van KiKa. Alle medewerkers en kinderen zetten zich in om geld in te zamelen voor de bouw van het Prinses Maxima Centrum, het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Iedere locatie (kinderdagverblijven, peuterspeelzale en buitenschoolse opvang) organiseert activiteiten zoals een rommelmarkt, sponsorloop, fancy fair of disco. De kinderen maken mooie knutsels en lekkere hapjes die ze proberen te verkopen. Ook zijn ze druk in de weer met het inzamelen van lege flessen. Eén van de locaties neemt zelfs een cd op met zelfgezongen liedjes.
Aan het eind van de actieperiode hoopt IJsselkids een mooi bedrag te schenken aan KiKa . Iedereen in Capelle kan een (financieel) steentje bijdragen. In alle wijken zijn aankondigingen te zien van de lokale acties.

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:3|label:’|0,0&sensor=false ‘