Highland games in Hank

Highland gamesGa op avontuur in Hank (6 & 7 september)
Waan jezelf honderden jaren terug in de tijd in een tentendorp met 120
Keltische strijders. Zwaardgevechten in een heuse arena, boogschieten,
verhalenvertellers en roofvogelshows. Dit is nog maar een greep uit de
vele activiteiten die dit jaar gaan plaatsvinden op het grootste
Schots- Keltisch festival van de Benelux.

De opbrengst van de toiletten zal naar KIKA gaan, alsmede de verkoopopbrengst van een speciale uitvoering van de KIKA beer (deze is voor de gelegenheid gekleed in een schotse kilt). Verder zal er een vrijwillige bijdrage van bezoekers worden gevraagd over het gehele terrein etc. etc.

Met tientallen activiteiten voor het hele gezin is dit een familiedag bij uitstek. Enerzijds spannend en leerzaam voor de kids, anderzijds gezellig en ontspannend voor de ouders.
Heavy Decor ( de decorbouwers van o.a. Marco Borsato) zorgen in het midden van het 10 ha grote terrein voor horeca faciliteiten met een ‘Mad Max-achtige’ uitstraling, zodat zelfs iets eten of drinken een beleving op zich is.
En wat te denken van de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Sterkste man. Reuzen van kerels die boomstammen werpen, kogel slingeren en met gewichten gooien. Een fantastische belevenis met een deelnemersveld waar je ‘u’ tegen zegt. De wereldkampioen uit Schotland, de Duitse kampioen en de Belgische titelverdediger. Dit zijn slechts 3 van de topatleten die zondag tegen elkaar zullen gaan strijden in een bloedstollende finale.
Op het terrein zijn tevens een Schotse fair, diverse optredens van o.a. Rapalje en nog veel meer.
Dit jaar heeft de organisatie besloten om een deel van de opbrengst te doneren aan het KIKA-fonds. Kortom, een geweldige dag uit en ondertussen steun je ook nog een fantastisch doel.
Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op: highlandgamesnederland.nl

Highland games
Dit evenement zal plaatsvinden op:
De Kurenpolder Recreatie
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank
Begin datum: 06-09-2008
Eind datum: 07-09-2008