Heel de wereld ….. kegelt voor KiKa

Update: de actie heeft € 1.900 opgebracht. Bijna het dubbele van de te verwachte opbrengst!!!

Onder het motto #forakidssmile voer ik mijn campagne voor KiKa en maak mijn omgeving helemaal gek. Marco Baur is een vriend van mij en maakt deelt uit van de Nederlandse kegelselectie. Samen met zijn teamgenoten bedacht hij een mooie actie voor op het WK dat deze week gehouden wordt in Oberthal, Duitsland. De Nederlandse kegelbond zei spontaan €100 toe en bovendien storten de teamleden € 0,05 per geworpen 9. Dat is op zich al een fantastisch gebaar, maar het zou nog veel mooier worden.
De overige deelnemende landen bleken zo enthousiast dat de actie inmiddels gesteund wordt door alle 12 deelnemende landen: Argentinië, België, Bosnië-Herzegowina, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Marokko, Spanje, Turkije en uiteraard Nederland. In de bijlage treffen jullie de flyer aan die ze zelf gemaakt hebben. De verwachte opbrengst ligt overigens rond de € 1.000.

Het WK Schaarbaankegelen vindt van 2 t/m 10 juni  in het Duitse Oberthal  plaats. Wij wensen alle deelnemers veel succes toe en dat ze veel negens mogen gooien.

Voor meer info over deze actie: https://www.runforkikamarathon.nl en de site van de Nederlandse Kegelbond