Hakan Demir voetbalmarathon in Leerdam

Hakan Demir voetbalmarathon 2009Op zondag 30 augustus 2009 vindt de "Hakan Demir voetbalmarathon" plaats op het terrein van v.v. Leerdam Sport ’55. Deze dag zal in het teken staan van KiKa en er worden zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld in verschillende leeftijd categorieën, per wedstrijd 2x 25 minuten. Voor iedere wedstrijd wordt er een sponsor gezocht die een bedrag van minimaal 100 euro wil sponsoren.

Hakan Demir (12 jaar oud) is één van de spelertjes bij V.V. Leerdam Sport ’55 en bij Hakan werd kanker geconstateerd. Voetbal is zijn lust en zijn leven. Op dit moment is hij, na een lang ziekenhuisverblijf weer thuis, maar hij heeft nog een lange weg te gaan totdat hij weer helemaal is genezen.

Ondanks alles knokt Hakan ervoor om weer te mogen voetballen en daardoor is zijn trainer Michel op het idee gekomen om samen met de clubleden te knokken voor KiKa. Deze marathon zal de "Hakan Demir voetbalmarathon" gaan heten en vindt plaats op zondag 30 augustus 2009. Voor sponsoring en informatie kunt u contact opnemen met Michel Kuipers Cobra_Michel@hotmail.com.