Goede doelendag op OSG Huygenwaard voor KiKa

goede doelendag op OSG Huygenwaard voor KIKAOp 21 december 2007 stond OSG Huygenwaard te Heerhugowaard (N.H.) volledig in het teken van kerst en KiKa.
Deze uiteindelijk fantastische dag is georganiseerd door 4 leerlingen van Huygenwaard, die allemaal hun beste beentje wilden voortzetten voor de KiKa!

’s Morgens hadden de leerlingen van Huygenwaard les, vanaf 12 uur konden de verplichte activiteiten beginnen die er waren georganiseerd. Elke klas had 4x een half uurtje een activiteit. Zo was er bij voorbeeld: sjoelen, een spellenlokaal, kerstkaarten maken, een film kijken, eierenrace, voetbal en twister. De grote successen waren toch wel het krat klimmen en het simultaan dammen waar echte dammers voor waren gevraagd zo ook een kampioen van Noord-Holland.

Ook is er door de 5de en 6de klassen heel erg hun best gedaan in het restaurant, het café, de rondrijdende karren, de markt en als begeleiders bij de activiteiten.
Het was een enorm succes vond de organisatie. En we hebben er dan ook volop van genoten.
In de loterij zijn mooie prijzen weggegeven en de docenten waren de grootst winnaars.

Op de dag zelf hebben we een bedrag van € 1.354,42 opgehaald.
De school heeft dit bedrag later verhoogd naar: € 1.500,-
De organisators zijn er super blij mee en er trots op dat ze dit in 2 uurtjes hebben kunnen ophalen! KiKa is er natuurlijk ook ontzettend blij mee, bedankt!