Elk doelpunt telt voor twee bij Drechtstreek E1

Elk doelpunt telt voor twee !!Drechtstreek E1 is dit seizoen gestart met een doelpuntenactie voor de Stichting Kinderen Kankervrij.

Onder de noemer "elk doelpunt telt voor twee" tracht E1 dit seizoen veel goals te scoren en hierdoor een leuk bedrag bij elkaar te krijgen doordat voor elk doelpunt een euro wordt betaald.

Dit bedrag wordt verdubbeld via ouders en/of co-sponsors die voor deze actie extra zullen worden benaderd. E1 zal op het nieuwe thuistenue van Drechtstreek ook het logo van KiKa dragen. Hiermee probeert het team extra aandacht te krijgen voor het belang van de onderzoeken naar kinderkanker. Als ernstig zieke kinderen weer genezen kunnen ze later weer sporten. Net als alle andere kinderen. Daar werkt de E1 graag aan mee.

Inmiddels hebben zich al verschillende elftallen van v.v. Drechtstreek aangesloten bij de actie. Ook het mini-D toernooi op 24 oktober stond helemaal in het teken van deze actie. Er zijn inmiddels ook (extra) sponsors betrokken bij de actie, zij zullen bij hun elftal ook nog eens per doelpunt een bedrag ter beschikking stellen.