Donatie PV Visbeen

Prachtig bedrag voor KiKageschonken doorpersoneelsvereniging A. Visbeen & Zonen b.v. uit Nieuwe-Tonge. Nieuwe-Tonge – A. Visbeen & Zonen B.V. uit Nieuwe-Tonge is al generaties lang een gerenommeerde transporteur van versproducten. Het familiebedrijf heeft in de loop van jaren zijn trajecten en diensten uitgebreid en geprofessionaliseerd tot een specialist in ‘Daily, Cool, Fresh & Frozen’. Het bedrijf heeft inmiddels ongeveer 200 medewerkers in dienst, deels op de weg en deels op kantoor. Diverse leuke activiteiten werden voor de medewerkers georganiseerd door de personeelsvereniging van het bedrijf. Maar door het internationale karakter van het transportbedrijf, met werknemers uit onder meer Engeland en Duitsland was het logistiek bijna niet meer mogelijk om iets gezamenlijk te organiseren. Mede daarom werd besloten om de personeelsvereniging op te heffen en de gezamenlijke activiteiten op een andere manier te laten plaatsvinden. Door zuinig beleid was er na het beëindigen van de pv nog een behoorlijk geldbedrag in kas. Na onderling overleg werd besloten om dit aan een goed doel te schenken, en zo kwam men uit op KiKa. Men nam contact op met de ambassadeur van KiKa op het eiland, Kees Witte en deze wilde graag deze prachtige geste in ontvangst nemen. Op vrijdag 22 februari werd op het bedrijf van A. Visbeen & Zonen B.V. de cheque met een waarde van € 4.712,60 overhandigd aan ambassadeur Kees Witte. De uitreiking van de cheque was in handen van Sabine Mijderwijk en Mark van den Berg namens de personeelsvereniging van A. Visbeen & Zonen BV. Veel druppels maken één zee.

Kees Witte was bijzonder verheugd over het mooie bedrag dat geschonken werd door de medewerkers van Visbeen. ‘Dit is echt iets waar ik het warm van krijg’ zo vertelde hij, ‘kinderen hebben nog een heel leven voor zich en daar moeten ze ook de kans voor krijgen’. Tevens vertelde hij over het doel waarnaar gestreefd word. Momenteel geneest 75 procent van kinderen met kanker, maar met de bouw van een nieuw kinderkankercentrum in Utrecht kan dit 95 procent worden. Want door de bouw van dit nieuwe centrum, dat Prinses Máxima Centrum gaat heten, kunnen de toponderzoekers hun krachten bundelen. Er hoeft dan niet meer vanuit zeven verschillende locaties gewerkt te worden. KiKa geeft graag haar steun aan de bouw van dit Centrum, want zo kan een belangrijke stap gezet worden in de strijd tegen kinderkanker.

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:6|label:’|0,0&sensor=false ‘