Deelnemers van de VriendenLoterij bedankt!

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij op 15 februari 2017 ontving KiKa maar liefst € 1.350.422,- voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker en inrichting van het Research Instituut in het Prinses Máxima Centrum. We willen alle deelnemers die meespelen met de VriendenLoterij voor KiKa heel hartelijk bedanken!

De helft van ieder lot van de deelnemers van de VriendenLoterij is beschikbaar voor goede doelen. Dankzij deelnemers die meespelen met de VriendenLoterij voor KiKa is er een prachtig bedrag bijeengekomen. KiKa ontvangt maar liefst € 1.350.422,-  voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker! Geweldig, want hiermee kunnen we onderzoek financieren om zo de genezingskans te verhogen en de behandelmethodes te verbeteren en kan de inrichting van het Research Instituut in het Prinses Máxima Centrum vorm krijgen.

Matt ex patiëntje (7). “Ik ben héél ziek geweest, maar nu ben ik gelukkig weer beter. Kindjes horen  niet ziek te zijn, maar ze moeten buiten spelen. Kom ook in actie, zodat kindjes niet meer ziek worden!”

Dankzij de gulle gift van de VriendenLoterij komt dit nu dichterbij!  Frits Hirschstein , directeur en oprichter van KiKa, was ook te gast bij het jaarlijkse Goed Geld Gala van de VriendenLoterij en nam de cheque in ontvangst.

Bedankt deelnemers van de VriendenLoterij!

Ontdek meer over de onderzoeken die door KiKa worden gefinancierd