De Sterrentuin Leiderdorp zet zich in voor KiKa

In de maand november gaat de Sterrentuin zich inzetten voor KiKa. We hebben verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo is er bingoavond met mooie prijzen op woensdag 10 november. En gaan we met kinderen allerlei dingen maken en deze gaan we verkopen. Tieners en jongeren kunnen dinsdagavond 9 november taarten bakken! En deze lekkernijen gaan we woensdag 10 november verkopen.

Kortom een goede actie in Leiderdorp voor KiKa.

Woensdag 3 november gaan we met de kinderen allerlei dingen maken. Zoals sieraden, kaarten en nog veel meer! Deze middag is van 13.30 – 15.30 uur, voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Meer informatie staat op www.coachjezelfnaarsucces.nl De bibliotheek is gestart met de verkoop van boeken. En deze middag is er ook de verkoop van de boekjes van Noedel. De verkoop gaat plaatsvinden in de Sterrentuin van 14.00 – 16.00 uur.

Bingo in de Sterrentuin,woensdagavond 10 november.
Een bingo avond voor iedereen uit Leiderdorp, de burgemeester en wethouders zijn aanwezig, ook is de raad uitgenodigd. Wij zijn nog op zoek naar leuke prijzen voor de bingo.

Disco voor de kinderen op vrijdag 19 november, de entree gaat naar KiKa.

Voor meer informatie en aanmelden voor de bingo: Els Raaphorst, Corrien Janson  071-5421662 www.scwleiderdorp.nl
De Sterrentuin, Van Diepeningelaan 110G 2352 KA Leiderdorp.