De slaapfabriek komt in actie en daagt je uit…

SlaapfabriekDe slaapfabriek bestaat 1 juni 2014 5 jaar. Een reden om niet zomaar voorbij te laten gaan. Op zondag 22 juni 2014 organiseren zij een sponsor- en prestatieloop rond het vliegveld Teuge.
Kinderen, volwassenen en ouderen doen jullie allemaal mee? De start is vanaf 11:00 uur; 500m – 1 km – 5km & 10 km. Laat je sponsoren door papa, mama, opa’s en of oma’s of wellicht de buurman of buurvrouw om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

De RUN is een voorloper op het verwenweekend wat De Slaapfabriek in juli voor ongeneeslijk zieke kinderen organiseert. De VOKK helpt De Slaapfabriek bij het zoeken naar gezinnen die hiervoor in aanmerking komen. Samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes proberen ze hun dromen werkelijkheid te laten worden. Tijdens dit verwenweekend zal de cheque worden overhandigd aan KiKa.  Help jij  mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa? Noteer 22 juni 2014 in je agenda of kom 21 juni slapen in de Slaapfabriek en ren de volgende dag met ons mee.