De Paddestoel Berkel en Roderijs doneert 1.000 euro

De Paddestoel Berkel en Roderijs doneert Eur 1000Op vrijdag 31 october heeft Kinderopvang De Paddestoel in Berkel en Roderijs een afsluitende benefiet avond gehouden ten bate van Kika. De Paddestoel is een snel groeiende kinderopvang voor kinderen tussen de 0 -12 jaar.

Afgelopen zomer hebben de kinderen zelf voorgesteld om een actie te organiseren voor KiKa.

De afgelopen maanden zijn er allerlei activiteiten georganiseerd zoals een barbecue, spelletjesmiddagen en een grote musical die zelf georganiseed was door de kinderen. Deelnemers aan de spelletjes en bezoekers van de musical hebben allemaal ruim bijgedragen voor KiKa.

Tijdens een groot Haloween-Disco feest op 31 October hebben de kinderen bekend gemaakt dat ze 1.000 euro hebben opgehaald voor KiKa. Op de afsluitende avond konden de vertegenwoordigers van KiKa nog KiKaberen verkopen, de beren vlogen echt weg, ruim 50 beren zijn die avond nog verkocht. KiKa dankt de begeleiders, de ouders en alle enthousiaste kinderen van harte voor hun inzet en steun aan KiKa.

Op de foto van links naar rechts Eveline, Sophie, Anika, Joost, Cilia, Julia, Veronique. Op de achtergrond Yvonne Verhulst van Kinderopvang de Paddestoel.

Lees het verslag hoe Eveline, Sophie, Anika, Joost, Cilia, Julia, Veronique en vele anderen Eur 1000 inzamelde voor Kika
De Paddestoel Berkel en Roderijs doneert Eur 1000