Cross voor Kika

Voor een tijdje terug had Koen van Dort het idee geopperd om een fietscross te houden en dan inschrijfgeld te vragen voor KiKa. Dat vonden pa en ma goed, immers de tuin ligt toch nog braak. Zo gezegd zo gedaan, posters gemaakt en vriendjes benaderd om te komen fietsen in de kerstvakantie. Voor de veiligheid werd de Vordense motorclub ( Vamc de Graafschaprijders) benaderd voor wat hulp. De Vamc had geen enkel probleem om hulpmidde, als paaltjes voor het parcours en vlaggen voor de veiligheid, ter beschikking te stellen. De ondergrond bleek ondanks de 250 mtr toch best wel pittig met het sompige gras. Koen vond € 0,50 voldoende per deelnemer, maar meer mocht altijd. De dag gaf gelukkig droog weer, heerlijk om te fietsn, maar voor de ouders frisjes. De 11 deelnemers waren in 3 groepen verdeeld, waarbij door wat afmeldingen niet geheel gelijkwaardig in één groep. Maar uiteindelijk werd het nog spannend met veel strijd en vooral plezier.

De dagwerd afgesloten met alleen maar winnaars en een forse opbrengst van wel € 70,-. Dit gaat in zijn geheel naar KiKa. Met de buikjes vol van chocolademelk, chips en vermoeide benen ging men tevreden naar huis. Dank aan de deelnemers,ouders, vlaggenisten en gulle gevers.

Website: http://www.bekveld.nl/

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:8|label:’|0,0&sensor=false ‘