Canta toertocht in Amsterdam 2010

Canta toertocht voor KIKA in Amsterdam 2010Waaijenberg Mobiliteit Amsterdam organiseert op zaterdag 19 juni a.s. een Canta toertocht voor KiKa. Deelnemers betalen inschrijfgeld waarvoor zij een sleutelhanger van KiKa ontvangen.
75 Canta’s rijden in optocht van de vestiging van Waaijenberg Mobiliteit aan de Keienbergweg 48 een route en komen op de Keienbergweg terug. De Canta is hét 45km gehandicaptenvoertuig van Nederland en mag naast 50- en 80km weg. “Dit soort initiatieven wordt altijd goed ontvangen door de bestuurders van de Canta. Zeker wanneer er een goed doel als KiKa aan gerelateerd is.

Wij zijn, als fabrikant, uiteraard erg enthousiast over het grote aantal aanmeldingen dat wij al binnen hebben. De Canta heeft, zeker hier in Amsterdam, een vaste plek in het straatbeeld verovert. Een Canta heeft al voor velen met een beperking het levensgeluk vergroot. Sociaal isolement kan worden voorkomen omdat de bestuurder als het ware weer ‘benen’ krijgt. Het feit dat er ruim 75 Canta’s bij elkaar komen maakt deze dag, voor ons, nu al onvergetelijk.” Aldus Patrick van Manen van Waaijenberg Mobiliteit. Programma In de vestiging van Waaijenberg Mobiliteit aan de Keienbergweg 48 te Amsterdam ZO zullen de deelnemers om 09.30 uur ontvangen worden met een kop koffie of thee en daarna een mooie tocht met hun Canta gaan rijden. Waaijenberg Mobiliteit zorgt tijdens de toertocht voor een mobiele “servicecanta” die in geval van eventuele pech direct kan helpen. Bij terugkomst op de vestiging van Waaijenberg Mobiliteit staat er een uitgebreide lunch voor de deelnemers klaar. Omdat het Nederlands Elftal deze middag ook moet spelen zullen zij ervoor zorgen dat de deelnemers tijdens de lunch op een groot scherm de wedstrijd kunnen volgen.

Waaijenberg Mobiliteit b.v. Keienbergweg 48 1101 GC Amsterdam Z.O. T. 020 691 7649.