Boekpresentatie Dansen voor Lara – Rianne Verwoert

Boekpresentatie Dansen voor Lara - Rianne VerwoertOp woensdagmiddag 13 april vindt de boekpresentatie van ‘Dansen voor Lara’ plaats in de Bruna in Wijchen. Een deel van de opbrengst van het boek ‘Dansen voor Lara’ gaat naar KiKa.
De presentatie begint om 14.00 uur. De auteur, Rianne Verwoert, zal dan een stukje voorlezen en het eerste exemplaar overhandigen aan niemand minder dan Inge de Bruijn. Zij is ambassadrice van KiKa. Inge gaat niet met lege handen naar huis. Zij zal naast het boek ook een cheque voor Kika meenemen. Daarna is er de gelegenheid om ‘Dansen voor Lara’ te laten signeren door Rianne. Dat maakt het boek nog een tikkeltje persoonlijker. Hopelijk tot ziens op 13 april.  ISBN: 9789026620737 Uitgeverij: Callenbach Verschijnt in: april 2011 Prijs: 9,25 Euro Zie ook www.rianneverwoert.nl.

Emma en Lara zijn hartsvriendinnen. Samen dansen is hun lust en hun leven. Als de balletschool twintig jaar bestaat moet dat gevierd worden. Er komt zelfs een voorstelling in de schouwburg! Maar dan wordt Lara ernstig ziek. Ze heeft een hersentumor. De hele klas komt in actie om iets voor haar te doen. Op de dansschool wordt Emma gepest. Gelukkig komt er uit onverwachte hoek steun voor haar. De vraag is, van wie? En hoe loopt het af met Lara?