Bo de boot missie voor een glimlach!

bo-de-boot2“Hoi allemaal, Ik ben Bo de boot, sommige van jullie zullen mij misschien al kennen! Samen met Kapitein Tommie en al mijn vriendjes beleef ik de meest spannende avonturen op zee. Heel lang is er gewerkt tot de dag dat Bo de boot eindelijk in de winkels lag om zo KiKa te kunnen helpen! Van de boekjes die inmiddels al via deze link te verkrijgen zijn:

Ebook: http://www.bol.com/nl/p/bo-de-boot/9200000025486121/

Paperback: http://www.bol.com/nl/p/bo-de-boot/9200000025553139/

(E-book & Paperback) gaat een deel van de opbrengst direct naar de stichting om zo te helpen bij meer onderzoek! Er is ruim 3 jaar gewerkt aan het hele project en nu kunnen we eindelijk onze voorleesbundel presenteren: Bo de boot en de missie voor een glimlach.
We hopen dat iedereen die of het E-book of de paperback besteld met volle teugen zal genieten van de spannende avonturen, en na het lezen…
Een ontzettend mooie glimlach op het gezicht krijgt! Kijk eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/bodebootNL?fref=ts
En we hebben natuurlijk ook onze eigen website waar je eens een kijkje kunt nemen: www.bodeboot.nl
Bedankt allemaal voor het helpen op deze missie voor een glimlach, want iedereen verdient het toch om te glimlachen?”  “Schip Ahoy”

“Bo de boot is een reeks voor het slapen gaan verhaaltjes met wat educatieve en leuke boodschappen! Help ook mee door een boekje te kopen voor de allerkleinste en zo van jongs af aan spelenderwijs bezig te zijn met actief helpen!” Bo de boot is een initiatief van Franky Fens (Auteur) en Madelon Maas (Illustratrice)