Avond van de overvloed

Op 20 november aanstaande wordt de Avond van de Overvloed georganiseerd. Een fris initiatief van Huub van Zwieten. Als je aantoonbaar € 100,- doneert aan een goed doel, dan mag je gratis naar dit fantastische feest. Iedereen kan zijn eigen doel steunen. KiKa is één van de doelen.

Overvloedig feestvieren
Het thema ‘overvloed’ wordt Oosterse wijsheid verbonden met Westers genieten. Diverse artiesten hebben zich aan het thema verbonden en zorgen voor een avondvullend programma met diepgang in overvloed. Met gratis drank, eten, fruit, kaas, cadeautjes, massages, dans, acts, DJ’s, VJ’s en een spectaculaire hoofdact als verrassing. Hoe werkt het?
Ga naar www.avondvandeovervloed.nl en meld je aan voor het feest onder ‘Doneer & kom’. Je komt dan in een inschrijfmodule. Bepaal een doel waar je aan wilt geven. Als je aan KiKa wilt doneren, kan dat via ons éénmalige donatieformulier. Doe een donatie van minimaal 100 euro. Mail een bevestiging van je donatie (een pdf, digitale foto, een verklaring, een telebankier screenshot) naar donatie@avondvandeovervloed.nl. Veel plezier en wellicht tot ziens in de Westergasfabriek!