Aspergediner Kiwanisclub Leusden 2009

Aspergediner Kiwanisclub Leusden 2009Asperge-eten met de Kiwanis is al na twee jaar een begrip in Leusden geworden. Managers, ondernemers, medewerkers en relaties van bedrijven uit Leusden en de regio genoten ook nu weer van deze bijzondere avond. Bijna 100 gasten zaten aan een uniek vijfgangen diner met steeds asperges als belangrijk element.

Dit menu was samengesteld door de aspergekoning van Nederland, topkok Herman van Ham. Tussen de dinergangen genoten de gasten van het optreden van de dameszanggroep De Amalia’s uit Bilthoven. Tussendoor vond een verloting plaats van een door Verhoeve BV beschikbaar gestelde ballonvaart voor twee personen. Dit alles in de sfeervolle entourage van Tapas Parador in Leusden.

De opbrengst van ruim 5000 euro gaat naar Kinderen Kankervrij (KiKa). De keuze is ook dit jaar bewust tot stand gekomen. Beide organisaties, Kiwanis en KiKa, zetten zich in voor kinderen. Uit de reacties van de aanwezig bleek dat ze allen het werk van KiKa ondersteunen. Naast het laten uitvoeren van vernieuwend onderzoek streeft KiKa ook naar verbetering van de kwaliteit van de behandeling van deze zo kwetsbare groep. Herman van Ham en de Amalia’s zijn allen enthousiaste sponsors van KiKa en traden belangeloos op.

Aan het eind van de avond mochten zij dan ook de cheque symbolisch in ontvangst nemen van de president van de Kiwanisclub Leusden, Hank Beermann.


Aspergediner Kiwanisclub Leusden 2009