Arriva Waterland en medewerkers maatschappelijk betrokken!

home_top_logo.gifOp 14 mei vertrekken 30 buschauffeurs van Arriva Waterland naar Parijs om van 15 t/m 18 mei terug te fietsen naar Purmerend. De sponsorgelden die zij bij elkaar fietsten gaan rechtstreeks naar KiKa.

Op zondag 18 mei, worden de 30 chauffeurs van Arriva Waterland warm onthaald op de vestiging Waterland door collega’s, familie, vrienden én KiKavriend Steven Rooks, die in 1988 als eerste Nederlander de bolletjestrui naar Parijs bracht. Iedereen is uiteraard van harte welkom om bij de finish aanwezig te zijn om gezamenlijk deze sportieve en maatschappelijk betrokken medewerkers van Arriva binnen te halen.

De finish van de buschauffeurs is tevens het startschot van de actie ‘Spaar een KiKabeer met de bus’. Vanaf maandag 19 mei kan iedereen die met Arriva in Waterland reist, sparen voor een oranje EK KiKabeer. Wanneer de reiziger 50 euro aan Arriva buskaartjes heeft gespaard, krijgt deze een lieve zachte Oranje KiKabeer cadeau. Ook de reiziger die in de actie periode maand- of jaar abonnement aanschaft en in laat gaan, krijgt de speciale oranje editie van de KiKabeer.

Arriva Waterland stelt 500 KiKaberen ter beschikking voor haar reizigers (op = op)! Wanneer u vragen krijgt over deze actie, dan kunt u naar de website www.arriva.nl/waterland of naar Arriva Klantenservice via het gratis telefoonnummer (0800) 023 25 45.