ANBO organiseert fair in Schiedam

Zondag  24 maart organiseert ANBO een KiKa – fair van 11 uur tot 15 uur op de Lange Nieuwstraat 181-2 in Schiedam. Als ouderen willen zij iets voor jongeren doen. Maar ANBO zou ANBO niet zijn als ze dat niet in een vrolijk jasje willen verpakken. Zij willen ontspanning en verstrooiing bieden aan alle Schiedammers, ongeacht hun leeftijd. Houdt zondag – 24 maart – dus vrij. U kunt een pannenkoek komen eten; en tegen een kleine bijdrage genieten van een handmassage, op de foto met een papegaai, u kunt een vraag stellen aan een dierengedragsdeskundige ( die gespecialiseerd op kleine huisdieren als knaagdieren en gevogelte); leuke hebbedingetjes kopen of oudhollandse plantjes; leuke en lieve knuffels en andere presentjes. Ook is er de kraam van “2de hands Jet”. U kunt meedoen met een workshop 3D kaarten maken, breien, bewegen voor ouderen (jongeren kunnen ook gewoon meedoen). U krijgt een gratis tropische 0%-cocktail, als u wat anders wilt moet u het tegen verenigingsprijs kopen. In de kinderhoek kunnen de kleintjes geschminkt worden en sjoelen. De netto opbrengst gaat naar het KiKa. Ze hopen dat ze met z’n allen een behoorlijke bijdrage voor het fonds kunnen realiseren.
Aan de sponsors zal het niet liggen. Er is hen al het nodige aan materiaal geschonken als 50 knuffels, materialen om in de workshops mee te werken, printer en fotopapier voor de verkoop van de unieke foto’s met een papegaai, pannenkoeken en garnering, glaswerk en kaarsen voor de windlichtjes, en ga zo maar door. Komen dus en neem uw (klein)kinderen mee !!!

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:9|label:’|0,0&sensor=false ‘