Alive!

Aankomende zomer (2013) gaat Naomi Felesita in een maand tijd heel Nederland doorkruisen. Op skeelers en gesponsord voor KiKa. Maar liefst 800 kilometer gaat zij afleggen, waarbij ze alle twaalf provincies bezoekt. Ze gaat iedere dag zes uur skaten en daarnaast ook nog iedere dag iemand interviewen die met recht kan zeggen dat hij of zij leeft.

Kortom, deze actie wordt een flinke uitdaging. Maar een uitdaging is aan Naomi wel besteed. Al vier keer eerder is ze voor KiKa in actie gekomen. Samen met haar beste vriendin Xenia, die zelf van kinderkanker genezen is, heeft ze met veel succes de afgelopen jaren het benefietfeest ‘Snelbinder’ georganiseerd.

Sociale media spelen een grote rol bij deze actie. Net als de speciale website. Hierop is te zien hoe Naomi zich voorbereidt op haar tocht en als ze eenmaal onderweg is, kan iedereen via haar website precies zien waar zij zich bevindt. En wie ze die dag interviewt. Het adres van de website is www.imalive.nl. Dat is geen toeval, want Naomi weet als geen ander hoe belangrijk het om is het leven te vieren. Voor iedereen. Daarom is het thema ook: I’m alive. 

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:3|label:’|0,0&sensor=false ‘