Actie van dakraam.nl cycling team

dakraam.nl cycling team fietst voor KIKA! 2009Het dakraam.nl cylcing team is een nieuwe en jonge wielerploeg die al hun verdiensten bijelkaar leggen voor KiKa. Ook worden de toeschouwers van wielerevenementen, familie en vrienden gevraagd hun steentje bij te dragen.

Het startschot van deze actie was tijdens de presentatie van de wielerploeg waar alle genodigden een bijdrage in een zelfgemaakte bus deponeerde.

Het grootste 5-daagse recreatieve wielerevenement in Noord Holland; de Tour de Lasalle, wordt dit jaar voor de 55e keer gereden van 15 tot en met 19 juni. Tijdens dit evenement waar veel publiek op af komt wil het dakraam cycling team extra collecteren en de aandacht vestigen op KiKa. Wie weet haalt het team zelf ook geld binnen net zoals bij de onlangs gereden ‘Hel van Petten’ waar er diverse bonificaties sprints en bonussen werden binnengehaald. De Tour de Lasalle wordt in de avonduren gefietst en alle informatie over de etappes is terug te vinden op www.tourdelasalle.nl De eerste etappe op maandagavond is op Texel, de start vindt plaats vanaf de Texelse boot! De ploegentijdrit begint in het jarige Julianadorp en omdat dit dorp 100 jaar bestaat komt de tour hier dit jaar vaker langs. De Tour de Lasalle wordt laatste dag afgesloten met het bekende criterium. Op www.dakraam.nl wordt er informatie gegeven over de stand van zaken en uiteraard doet de sponsor van het team ook mee met een leuke actie voor KiKa.


dakraam.nl cycling team fietst voor KIKA! 2009
dakraam.nl cycling team fietst voor KIKA! 2009

Begin datum: 15-06-2009
Eind datum: 20-06-2009