Across Europe

Across Europe for KiKaIn augustus 2012 fietsen 6 studenten binnen 30 dagen van de NoordKaap naar Athene met als doel €100.000 in te zamelen voor KiKa. Het initiatief heet Across Europe en wordt ondersteund door 9 vrijwilligers.
Als bedrijf of individu kunt u Across Europe en daarmee KiKa ondersteunen. De mogelijkheden zijn uiteengezet in de speciale brochure voor bedrijven of die voor particulieren welke u kunt vinden op de website. Als u Across Europe steunt zult u op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen voor en tijdens de tocht. Website. Tijdens de lange tocht naar Athene kunt u de vorderingen van het team volgen via www.across-europe.nl. Middels een GPS connectie zal precies te zien zijn waar het team zich bevindt. Tevens kunt u op deze interactieve site informatie vinden over de teamleden, de route en zullen er foto’s van de trainingen en uiteraard van de tocht worden geplaatst.
Across Europe for KiKa

In de zomer van 2011 fantaseert een 6- tal studenten over een avontuurlijke tocht die hen dwars door Europa zal leiden. De gedachten gaan uit naar een tocht van de Noordkaap naar Athene, er wordt besloten deze ambitie om te zetten tot werkelijkheid. Augustus. In augustus 2012 zal Across Europe plaats vinden. Een fietstocht van meer dan 5.500 KM die binnen minimaal een maand zal worden verreden. Het doel van deze tocht is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor stichting KiKa. Across Europe start aan de Barentszee, gaat dwars door Scandinavië, passeert de Baltische zee en dendert door het Oostblok. Het team zal ondersteund worden door twee volgwagens en vier tourassistenten, zodat iedereen met goed materiaal en de juiste voeding de tocht kan uitfietsen. Na dit prachtige avontuur zal de groep arriveren in Athene.