5e Dartevenement Open Willemstad 21 April 2013

Open Willemstad KIKA 22-04-2012 081Op Zondag 21 april word in gebouw Irene de 5e Open Willemstad gehouden ten bate van KiKa. Het wordt een dartsevenement waar vele dartsprominente uit de dartswereld aanwezig zullen zijn. Op deze dag hebben ze voor de kinderen weer een kleurwedstrijd, die van te voren weer op de scholen worden uitgereikt. De kleurplaten worden weer beoordeeld door een jury die de prijswinnaars gaat uitnodigen om de prijzen in ontvangst te nemen op zondag 21 april. Voor alle informatie van dit Dartsevenement verwijzen zij u naar hun website www.dartsforever.nl.

Zij hopen dat u in het weekend van 20-21 april een kijkje komt nemen. Zoals bekend op zaterdagavond 20 april de grote cheque-uitreiking aan een ambassadeur van KiKa en op 21 april het grote Dartsevenement voor KiKa, georganiseerd door Dartsforever waar ook onze ambassadeur Jacques Nieuwlaat aanwezig zal zijn, bekend van RTL7 Darts. Komt het zien dat weekend, u bent van harte welkom.

Website: www.dartsforever.nl

http://maps.googleapis.com/maps/api/staticmap?maptype=’satellite’\&center=0,0&size=0x0&zoom=0&markers=color:2|label:’|0,0&sensor=false ‘