100 euro voor KIKA verdient op Koninginnedag!!

100 euro voor KIKA verdient op Koninginnedag!!Teun, Maxime en Silke halen 100 euro op voor KiKa op de vrijmarkt met Koninginnedag in Dongen!


Teun(8 jaar), Maxime(7 jaar) en Silke (8jaar) wilden dit jaar op de vrijmarkt van Konininnedag staan. Ze besloten om geld in te zamelen voor een goed doel. Met de verkoop van zelfgemaakte spullen en bekers popcorn leverde dat maarliefst 100 euro op!!!! Het goede doel werd KiKa. Het geld komt ten goede aan onderzoek waarmee versneld therapieën beschikbaar worden voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Na hard werken waren de broches en kettingen, gemaakt van strijkkralen klaar. Ook de mama’s en oma’s wilden graag meehelpen en zo werden er nog t-shirtjes, gehaakte bloemen, tasjes en poppen gemaakt. Op de dag zelf werd er goed verkocht en gul gegeven door de bezoekers van de vrijmarkt in Dongen.

Aan het einde van de middag zat er 100 euro in de collectebus!!! Dit zal op GIRO 8118 van KiKa worden gestort. Het was een gezellige dag, ondanks het drama in Apeldoorn. Nogmaals dank aan het Oranje Comité en iedereen die iets bijgedragen heeft aan KiKa en en tot volgend jaar, want er zijn alweer grootse plannen!