Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!

Woensdag 20 mei presenteert Antoinette Hertsenberg de speciale uitzending Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!. Samen met Erica Terpstra en André van Duin als meneer Wijdbeens vraagt zij tijdens deze bijzondere avond aan heel Nederland om éénmalig 10 euro te doneren voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker.

Het belooft een fantastische avond te worden met mooie optredens van onder anderen de populaire Nederlandse band Racoon en Illusionist en arts, Victor Mids. Ook zal de meidengroep K3 een bijzonder optreden geven samen met drie kleine K3tjes, dit is één van de laatste optredens van K3. De artiesten treden samen op met kinderen en zij laten zich van hun beste kant zien om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

In ‘Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!’ zijn indringende portretten te zien van kinderen die kanker hebben, maar ook hoopvolle verhalen van kinderen die op weg zijn naar genezing. En verhalen van kinderen voor wie helaas geen behandeling meer mogelijk is. Aan de hand van deze verhalen wordt duidelijk hoe urgent onderzoek naar kinderkanker is. Hoe meer onderzoek gefinancierd kan worden, hoe groter de kans dat meer kinderen met kanker in de toekomst kunnen genezen. Samen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!.

KIK_006_banner_618x450pxSamen tegen kinderkanker, geef KiKa de 10!, woensdag 20 mei om 21.25 uur bij AVROTROS op NPO 1